Logo til Opplev Event AS

Event

Går du med et spennende arrangement i tankene?

Vi kan hjelpe deg!

Vi i Opplev Event tilbyr komplette løsninger som sparer deg for både tid og penger. Vi tilbyr både ferdige og skreddersydde løsninger. 


Vi samarbeider kun med de beste hotellene, dette kobler vi opp med et skreddersydd faglig innhold som gir et perfekt utgangspunkt for det dere er opptatt av.

Våre arrangement pakker gir deg et fantastisk utgangspunkt for din neste konferanse, kick-off, jubileum eller leder samling. Vi forstår at magien ligger i detaljene og det er essensielt for oss at dere når målene for arrangementet, enten det er å bygge samhold, øke kompetansen eller sette kursen for videre drift.

Vi har pakkeløsninger for alle typer arrangementer.

Ønsker du å vite mer om disse pakkene eller forslag til ditt neste arrangement? Ta kontakt med vår event spesialist Anna for en hyggelig og uforpliktende prat.

Pellygata Poporkester under et arrangement på Quality Hotell

Våre eventpakker

Pakke 1

Type eventpakke

Kort tekst om pakken her.

Pakke 2

Type eventpakke

Kort tekst om pakken her.

Pakke 3

Type eventpakke

Kort tekst om pakken her.

Pakke 4

Type eventpakke

Kort tekst om pakken her.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss!

Har du noen spørsmål, eller planlegger et arrangement? La oss hjelpe deg! Kontakt oss i dag, så svarer vi gjerne på alle spørsmål eller lager et skreddersydd tilbud til deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.